Ett nystädat hem

Hej, hej, hej! Nu har min dotter och svärson blivit föräldrar till en liten bäbis, Tyvärr föddes den lilla några veckor för tidigt och hela familjen är nu inskrivna på barnavdelningen. Nu är barnet utom fara men det blev snabba ryck när värkarna satte igång. Huset hann de inte städa och göra fint, så jag kände att jag ville ge den lilla familjen en riktigt fin present, och vad kunde väl passa bättre än en hemstädning. Det finns ett företag som sysslar med städservice i Solna. Jag kände till Azizi super service städ som det här städföretaget heter, i och med att de har varit och städat åt flera grannar i bostadsrättsföreningen där jag bor. 

 

Grannarna är nöjda och belåtna och det är jag säker på att min dotter och svärson också kommer att bli när de får se hur fint och välstädat det blivit i deras hus. De kommer väl ha fullt upp med annat när de kommer hem från sjukhuset, så jag tror nog att de kommer bli väldigt glada när de får se hur välstädat och fint de fått det. Nu tänkte jag passa på att göra lite “reklam” för Azizi super service städ, för jag har hört om många människor som haft att göra med städföretag som inte varit riktigt seriösa. Alla som vill ha kvalitativ städservice i Solna borde därför lyssna på mig när jag säger att Azizi super service städ är ett företag att lita på när det gäller oilka slags tjänster inom städservice här i Solna. Det var faktiskt allt jag hade att ta upp i just det här inlägget, men snart är jag tillbaka i bloggen igen, med fler spännande inlägg!