Ri Bleck & Plåt AB

Hej på er och välkomna in till bloggen den här dagen där jag redan hunnit med att skriva ett par inlägg, dels om grannens nyfödda bäbis och så om min nya laptop. Har ni inte redan läst de inläggen hoppas jag förstås att ni vill göra det strax. Även det här inlägget har jag riktigt på känn att ni kommer tycka det blir bra att få läsa. Att få hjälp av en plåtslagare i Lund när man behöver hjälp med häng- och stuprännor, byggnadsplåt, vindskivor, takplåt eller fönster är möjligt givetvis på fler än ett företag. Men jag ska i det här inlägget rekommendera er ett specifikt företag eftersom de har marknadens billigaste priser, så ni som vill ha både kvalitativ hjälp som dessutom är billig, ska vända er till ett företag som heter Ri Bleck & Plåt AB.  

 

Hit vände jag mig efter att ha tagit offerter ifrån andra företag, både plåtslagare i Lund och plåtslagare i övriga Skåne hörde jag av mig till och upptäckte att Ri Bleck och Plåt var billigast, i alla fall av de företag jag tog offerter ifrån. Eftersom Ri Bleck & Plåt har över 35 års erfarenhet ifrån branschen förstår ni ju själva att det här ett företag som kan hjälpa till med allt inom plåtslageri. Det är förstås viktigt att det plåtslageri som utförs även blir estetiskt tilltalande och inte bara praktiskt. Detta är de väldigt noggranna med att tänka på där på Ri Bleck & Plåt. Jag tycker det är suverän hjälp jag fått av dessa plåtslagare i Lund, så nu vill jag att så många som möjligt får reda på att det här företaget finns, för ibland behöver man helt enkelt anlita en plåtslagare.