Ett företag som fixar elinstallationer

Varmt välkomna in till bloggen alla mina härliga läsare! Det är en underbar solig eftermiddag idag, och jag sitter på altanen med ett glas hemgjord flädersaft, och fick lust att skriva några rader i min blogg till er. Som alla trogna och lojala läsare känner till har vi fått tillökning i familjen med en liten bäbis, så de flesta inläggen den senaste tiden har handlat om det. Här och nu skriver jag istället ett inlägg som ska handla om vart jag vände mig när jag behövde hjälp med en elinstallation här i Sollentuna. Det är ett företag som heter DC El & Installation som har ett varierat utbud av tjänster, bland annat det här med möjligheten till att få hjälp med någon elinstallation i Sollentuna. 

 

Jag har det senaste året haft att göra med DC EL & Installation några gånger för olika jobb i villan. De kompetenta elektrikerna har nu sett till att uppdatera elsäkerheten, bland annat genom att installera helt ny el. Har ni funderat på att ta hjälp av en elektriker och bor i Sollentuna eller någonstans däromkring, vill jag verkligen rekommendera er att höra av er till DC El & Installation. De har jobbat inom branschen i många år, och är det något företag som verkligen kan det här med elinstallationer i Sollentuna med omnejd, så är det DC El & Installation. Det här företaget tycker det är väldigt viktigt att alla som vänder sig till dem, ska få bästa hjälpen i alla lägen, till ett så bra pris som möjligt. Nu när jag blivit med familj med en liten bäbis, känns det extra viktigt att inte ha gammal el som i värsta fall skulle kunna orsaka någon eldsvåda.